oorbellen online


Earcraft is opgericht door twee vriendinnen die hun in het vinden van de juiste oorbellen en piercings hebben omgezet in een idee; een webshop waar je piercing en oorbellen online kan kopen.

Oorbellen zijn tegenwoordig weer helemaal terug in het straatbeeld. Fijne gouden en zilveren sieraden zijn de trend, waarbij vaak meerdere oorbellen in ieder oor worden gedragen. Naast oorbellen, zijn ook piercings de trend van nu.
Met de grote populariteit van oorpiercings, kan je bij Earcraft piercings kopen voor allerlei soorten piercings; in de helix, tragus, cartilage en conch. Naast piercings, biedt Earcraft ook oorbellen online aan.

Trendy oorbellen

De trend van nu ligt vooral bij kleine, fijne gouden en zilveren sieraden. Oorbellen en piercings die verkocht worden in de huidige piercing winkels, sluiten niet aan bij deze vraag. Gezien de doelgroep voor piercings is veranderd, sluit het aanbod niet meer aan. Earcraft is op deze gap ingesprongen en een shop begonnen waar je piercings en oorbellen online kan kopen. Met de combinatie van deze oorbellen en piercings kan je een earparty combineren die heel goed op elkaar aansluit. 

Wereldwijd handgemaakt

De producten van Earcraft zijn handgemaakt door makers uit verschillende landen. De prijs / kwaliteit verhouding staat op 1, daarnaast biedt Earcraft een ruime keuze in haar portfolio. Naast oorbellen per paar, biedt Earcraft ook enkele items aan. Earcraft sluit daarom aan bij de trend van het dragen van verschillende oorbellen in ieder oor, een trend in de fashion industrie waarmee je, je persoonlijke stijl kan uiten. Want ook in het dragen van oorbellen kan je, je eigen stijl laten terugkomen; zilver, goud, fijn, stoer of een bijzonder ontwerp; Earcraft biedt een uiteenlopend aanbod waarmee een earparty gemakkelijk is gemaakt.