Piercings


Wij zijn twee vriendinnen & piercing liefhebbers die onze frustratie in het vinden van de juiste piercings hebben omgezet in een idee; onze eigen piercing en oorbellen webshop. Dé bestemming om al jouw fijne, goud en zilveren piercings online te kopen.

Piercings zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld, niet alleen zijn meerdere gaatjes populair, steeds meer meiden hebben ook piercings in hun oren. Het verschil tussen een oorbel en een piercing is de plek waar het oor gepierced is; is dit in de oorlel dan spreken we van een oorbel. Ben je gepierced door je kraakbeen, dan wordt dit een piercing genoemd.

Trendy piercings

De piercings die in piercingshops worden aangeboden, sluiten vaak niet aan bij de huidige trend van fijne, minimalistische sieraden. Dit is waarom Earcraft gestart is; een webshop met oorpiercings. Dé plek waar alle piercing liefhebbers online piercings kunnen kopen. Met de grote populariteit van oorpiercings, kan je bij Earcraft piercings kopen voor in de helix, tragus, cartilage en conch. Naast piercings, biedt Earcraft ook oorbellen aan. Op deze manier kan je met de producten van Earcraft je hele oor versieren.

Handgemaakt

Earcraft werkt alleen met handgemaakte producten van over de hele geweld, waarbij kwaliteit boven aan staat. Alles is handgemaakt en het bieden van kwaliteit is hierbij van belang. Dankzij nauwe partnerships met de makers zal Earcraft in de toekomst ook een label gaan voeren onder eigen naam. Het bieden van veel keus staat hierbij voorop. Het dragen van meerdere oorbellen, die verschillen in model en materiaal, is iets tegenwoordig je veel terug ziet. Earcraft speelt hier op in door ook enkele items aan te bieden. Op deze manier kan je ook verschillende items per oor dragen. Het dragen van sieraden is een manier om je persoonlijke stijl te uiten en dat hoeft echt niet altijd in symmetrie te gebeuren.