Zilveren oorbellen


Earcraft is een unieke nieuwe speler in de sieradenmarkt, want naast gouden en zilveren oorbellen biedt Earcraft ook oorpiercings. Hiermee speelt Earcraft in op de nieuwe trend in oorversiering.

Echt zilver

 ‘Oorpiercings zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, maar de sieraden sluiten vaak niet aan op de wens van de nieuwe jonge doelgroep die piercings draagt; elegante, fijne sieraden. Onze zoektocht in het vinden van mooie piercings heeft ons op het idee van Earcraft gebracht’ verteld eigenaresse Anouk Koops. Naast piercings biedt Earcraft ook oorbellen. Alles is handgemaakt en het bieden van kwaliteit is hierbij van belang. ‘Onze frustratie in de aankoop van sieraden die na een week al verkleurden was een van de redenen om alleen met gouden en zilveren oorbellen sieraden te werken. We willen sieraden aanbieden die niet na korte tijd verkleuren’, aldus mede-eigenaresse Annemarije van Zandwijk.

Earcraft Label

De sieraden van Earcraft zijn handgemaakt en komen van over de hele wereld. Dankzij nauwe partnerships met de makers, zal Earcraft in de toekomst ook een label gaan voeren onder hun eigen naam. Het bieden van veel keus, staat hierbij voorop. ‘Het dragen van meerdere oorbellen, die verschillen in model en materiaal, is iets dat we veel om ons heen zien’. Earcraft speelt hier op in door ook enkele items aan te bieden. Zoals de twee eigenaresses zelf zeggen: ‘wij dragen eigenlijk nooit twee gelijke items in ieder oor. We dragen bijvoorbeeld verschillende ontwerpen en gouden en zilveren oorbellen in 1 oor. Het dragen van sieraden is een manier om je persoonlijke stijl te uiten, en dat hoeft echt niet altijd in symmetrie te gebeuren”.